Winnaar Gladys van Dal mc Kenzie Award

Dynaf Caribbean is een van de drie trotse winnaars geworden van de eerste Gladys van Dal mc Kenzie Award. Deze prestigieuze prijs werd op 18 oktober jl. tijdens een award show bij Selikor uitgereikt. Dynaf Caribbean is al bijna 20 jaar een klantgericht onderneming die energie totaal oplossingen kan aanbieden in combinatie met 24/7 services in de Caribbean Regio. De afgelopen jaren hebben veel huiseigenaren en bedrijven door Dynaf Caribbean de voordelen ervaren van het genereren van eigen zonne-energie. De belangrijkste reden om zonnepanelen te gebruiken is de vermindering van energierekeningen en verminderen van de CO2-uitstoot. Het hoofdkantoor van Dynaf Caribbean functioneert volledig off grid en is gevestigd op Parera en heeft daarnaast ook vestigingen op Aruba en Sint-Maarten.

Op haar geboortedag, 18 oktober, heeft Selikor NV wijlen Gladys van Dal mc Kenzie op een bijzondere manier geëerd voor haar buitengewone bijdrage aan het behoud van het milieu van Curaçao. Voor het eerst is de Gladys van Dal mc Kenzie Award uitgereikt aan organisaties/instellingen die met hun bedrijfsvoering rekening houden met milieubehoud. Doel van de award is milieubewustwording op Curaçao te vergroten en milieubehoud-initiatieven te stimuleren, ook onder commerciële instellingen. Bewustwording en het stimuleren tot samenwerkingen waren belangrijke onderwerpen die op deze bijzondere avond door o.a.. Minister President sr. Eugenne Ruggenaath, Vincent Sweeny (Head of the UN Environment Caribbean Sub-Regional Office) en Wesley Kook (Managing Director van Selikor NV) werden besproken. De Award-uitreiking werd georganiseerd tijdens de lokale Week van het Milieu.

2018-11-16T16:48:06+00:00
“The Dynaf technicians came by, and I can now see exactly what I produce and use. I am very satisfied with [Dynaf’s] work and my contact with them was very pleasant.” - Robby Guda (Aruba)
"‘Dynaf’s ‘Storm’ generator has proved indispensable for use on our film sets.” Omar Martha (Instituto Buena Bista)
"Quality service and products, by professionals with the proper expertise and at just the right price. That’s Dynaf!” - Trevor Cors (Mechanical Engineer)

Dynaf @ home

Solar energy, Off grid systems or a back up generator.

More info

24hr Service & Maintenance

Our Dynaf service mechanics ensure, you can rely 24/7 on your generator, solar system, battery or any other power system without worries.

More info

Parts & Products

Our Dynaf warehouse provides you with most common high quality parts & products, related to the needs of our brands. Volvo Penta, John Deere, and Donaldson.

More info

Lease and Rental

For all kinds of energetic power demands, we offer you a large variety of renting and leasing options.

More info

NEWS / STORIES